how to set working directory

Anything that doesn't fit elsewhere.
Post Reply
tcleland
Posts: 12
Joined: Tue Jul 18, 2006 11:38 am

how to set working directory

Post by tcleland » Thu Apr 12, 2012 11:20 am

Hi folks --

Is there a command to set NEURON's current working directory -- i.e., a command-line equivalent to using the "File | working dir" dialog?

This seems like it should be very simple, but...

Thanks -
Thom

ted
Site Admin
Posts: 5572
Joined: Wed May 18, 2005 4:50 pm
Location: Yale University School of Medicine
Contact:

Re: how to set working directory

Post by ted » Thu Apr 12, 2012 9:12 pm

tcleland wrote:Is there a command to set NEURON's current working directory -- i.e., a command-line equivalent to using the "File | working dir" dialog?
Try chdir() (look in the alphabetical listing of the Programmer's Reference).

tcleland
Posts: 12
Joined: Tue Jul 18, 2006 11:38 am

Re: how to set working directory

Post by tcleland » Fri Apr 13, 2012 5:42 pm

Ah. I knew that. Thanks Ted. Must have fallen out of my brain.

ted
Site Admin
Posts: 5572
Joined: Wed May 18, 2005 4:50 pm
Location: Yale University School of Medicine
Contact:

Re: how to set working directory

Post by ted » Fri Apr 13, 2012 9:23 pm

Once in a while somebody asks something that is easy to answer. I got lucky.

Post Reply