batch for interaction Scilab-NEURON

Post Reply
erick_valpo
Posts: 6
Joined: Mon May 30, 2011 4:53 pm

batch for interaction Scilab-NEURON

Post by erick_valpo »

Hello everyone.
I'm using a batch script wrote for Scilab, in which I run a simulation in NEURON thought the line

Code: Select all

host ('nrngui -nogui iteration.hoc')
Now I'm trying to do it on windows OS, but it doesn't work.
'host' command in scilab is able to perform DOS command execution.

Thanks.
ted
Site Admin
Posts: 5810
Joined: Wed May 18, 2005 4:50 pm
Location: Yale University School of Medicine
Contact:

Re: batch for interaction Scilab-NEURON

Post by ted »

What is the error message?
Is the location of nrngui in MSWin's "path" environment variable? If not, either add it to the path, or explicitly include it in the command string you're trying to execute.
erick_valpo
Posts: 6
Joined: Mon May 30, 2011 4:53 pm

Re: batch for interaction Scilab-NEURON

Post by erick_valpo »

Thank you Ted,
I explicitly include the path to nrngui in the Scilab command, (one of your proposed solutions), and it's work.
Post Reply