run funtion error

The basics of how to develop, test, and use models.
Post Reply
sandeepb
Posts: 8
Joined: Tue Apr 21, 2015 2:16 am

run funtion error

Post by sandeepb »

Hi, when i am running the below code for single adex neuron getting error "simgraph_remove : object prefix is NULL"..

Any suggestions would be helpful

Here is the code:
tstop=1000
dt=0.025
objref cvode,g1
stdinit()
cvode=new CVode()
cvode.atol(0.001)
cvode_active(1)
cvode.use_local_dt(1)
cvode.use_daspk(1)
newPlotV()
g1=graphItem
g1.size(0,tstop,-100,50)
g1.erase_all
g1.addvar("grclist.object(0).grcadex.vv",2,2)


proc run1() {


run()
}
run1()
ted
Site Admin
Posts: 5896
Joined: Wed May 18, 2005 4:50 pm
Location: Yale University School of Medicine
Contact:

Re: run funtion error

Post by ted »

Where is the complete multiline printout that constitutes the complete error message?
sandeepb
Posts: 8
Joined: Tue Apr 21, 2015 2:16 am

Re: run funtion error

Post by sandeepb »

Thank you for the response

Please find the complete error below..


NEURON -- VERSION 7.8.2 release/7.8 (09b151ec) 2020-12-16
Duke, Yale, and the BlueBrain Project -- Copyright 1984-2019
See http://neuron.yale.edu/neuron/credits

loading membrane mechanisms from C:\Users\Sandeep\OneDrive - Sandeep\PROJECT_LFP\project_lfp_singleinvitro\nrnmech.dll
Additional mechanisms from files
Pregen.mod adex.mod golgi_adex.mod lfp.mod
1
1
1
2
3
4
C:\nrn\bin\nrniv.exe: simgraph_remove : object prefix is NULL
in C:/Users/Sandeep/OneDrive - Sandeep/PROJECT_LFP/project_lfp_singleinvitro/neuron_single.hoc near line 20
stdinit()
^
cvode_simgraph()
stdinit()
ted
Site Admin
Posts: 5896
Joined: Wed May 18, 2005 4:50 pm
Location: Yale University School of Medicine
Contact:

Re: run funtion error

Post by ted »

Is the code in your first post your entire program? If yes, then the problem is most likely that grclist.object(0) doesn't exist.
Post Reply